Kako do nas

  • I. Gundulića 36b, Osijek (karta)
  • tel: 031 326 141
  • fax: 031 326 435
  • e-mail:

Pratite nas

Zaštita osobnih podataka

Tvrtka Poliklinika Balog d.o.o. posebno se brine o zaštiti privatnosti svojih korisnika. Ova Izjava o privatnosti (u daljnjem tekstu Izjava) opisuje način zaštite osobnih podataka korisnika koji pristupaju uslugama mrežne stranice na internet adresi http:// http://poliklinika-balog.hr. Korištenjem usluga mrežne stranice tvrtke Poliklinika Balog d.o.o. korisnici pristaju na ovu Izjavu.

Prikupljanje osobnih podataka korisnika

Prikupljanje osobnih podataka vrši se isključivo uz znanje korisnika. Osobni podaci mogu uključivati, primjerice, ime korisnika, naziv tvrtke, adresu, e-mail, telefon, podatke o tvrtki, podatke o kreditnoj kartici, itd. Podaci se prikupljaju preko obrazaca na mrežnim stranicama.

Korištenje osobnih podataka korisnika

Prikupljene osobne podatke koristi isključivo tvrtka Poliklinika Balog d.o.o. u svrhu pružanja usluga korisnicima i za potrebe poslovnih kontakata. Korisnički podaci se koriste za pružanje važnih informacija o proizvodima ili uslugama, generiranju ponuda i narudžbi, te za komunikaciju sa korisnicima preko e-mail servisa. Tvrtka Poliklinika Balog d.o.o. može otkriti podatke svojih korisnika samo u slučaju:

  • kada je to neophodno radi poštivanja zakonskih odredbi,
  • zaštite prava tvrtke Poliklinika Balog d.o.o.,
  • zaštite osobne sigurnosti djelatnika tvrtke Poliklinika Balog d.o.o., sigurnosti korisnika, i sigurnosti RH.

Nadzor osobnih podataka korisnika

Nadzor nad osobnim podacima korisnika imaju isključivo tvrtka Poliklinika Balog d.o.o. i sami korisnici koji mogu pristupiti svojim podacima i odlučiti na koji način žele biti kontaktirani. Poliklinika Balog d.o.o. može na e-mail adrese svojih korisnika slati obavijesti o proizvodima i uslugama, te tehničkim ili sigurnosnim problemima koji su važni korisnicima, primjerice, kada utječu na kvalitetu usluge.

Pristup osobnim podacima korisnika

Svojim osobnim podacima korisnici mogu pristupiti:

  • kontaktiranjem tvrtke Poliklinika Balog d.o.o. preko e-mail adrese info@poliklinika-balog.hr

Sigurnost osobnih podataka korisnika

Tvrtka Poliklinika Balog d.o.o. posebnu pažnju posvećuje zaštiti sigurnosti osobnih podataka svojih korisnika korištenjem različitih naprednih tehnologija i metoda zaštite, te usluga stručnjaka za računalnu sigurnost. Primjerice, podaci se pohranjuju u sigurne baze podataka koji se nalaze na računalnim poslužiteljima s ograničenim pristupom. Prilikom prijenosa posebno osjetljivih osobnih podataka kao što su, primjerice, brojevi kreditnih kartica, podaci se zaštićuju šifriranjem prema Secure Socket Layer (SSL) protokolu.

Kolačići (Cookies)

Cookies se na mrežnim stranicama koriste samo prilikom postupka autentifikacije i autorizacije korisnika.

Izmjene Izjave o privatnosti

Ova Izjava o privatnosti podložna je povremenim promjenama. Datum posljednje promjene istaknut je na dnu ove mrežne stranice. O značajnijim promjenama ove Izjave, tvrtka Poliklinika Balog d.o.o. obavijestit će svoje korisnike izravnim slanjem obavijesti na njihove e-mail adrese. Kako bi korisnici bili obaviješteni o načinu zaštite osobnih podataka, te upoznati sa mogućim promjenama, nužno je da redovito pregledavaju ovu Izjavu.

Datum zadnje promjene: 26.5.2018.